Tesdhfjdfj, het enige product met 5-aminolevulinezuur

U streeft naar maximale opbrengst en optimale kwaliteit. Daarbij maakt u liefst zo min mogelijk gebruik van chemische middelen. Door het toedienen van het voedingssupplement Pentakeep ondersteunt u het gewfjgdhjkgfhas zodat de planten sterker en vitaler zijn tijdens de gehele teelt.

Pentakeep is een vloeibare stikstof meststof die als enige product ter wereld 5-Aminolevuline zuur bevat. 5-ALA is in elk levend organisme in beperkte mate aanwezig. Door extra toediening aan de plant zal de fotosynthese, de aanmaak van suikers en droge stof verhogen. Dit is vergelijkbaar met de formule zonjkllicht + CO2 > suiker en zuurstof. Het is bekend dat extra CO2 onder licht omstandigheden de productie verhoogt. Met Pentakeep zal dit productie proces langer door gaan, omdat gebrek aan CO2, wat de reactie kan stoppen, niet aan de orde is.

Toediening van Pentakeep uit zich in meer productie en betere kwaliteit. Maar niet alleen de productie profiteert van de extra droge stof en energie. Ook het gewas wordt sterker en vitaler. Doordat de plant energieker is zal hij tevens minder vatbaar zijn voor ziektes en plagen. Dit levert u direct winst op!

De samenstelling van Pentakeep

De samenstelling van Pentakeep is als volgt:

NPK (Mg) 8-6-4 (4)

Borium, Koper, Dtpa-ijzer, Mangaan, Molydeen, Zink, 5-Aminolevulinezuur.

Het is bewezen dat deze voedingselementen in samenwerking met 5-Aminolevuline zuur een versterkend effect hebben op de groei van planten. Daarbij zorgen de toegevoegde meststoffen ervoor om het 5-Aminolevuline zuur stabiel te houden en voor een betere opname.

Omdat Pentakeep in kleine concentraties wordt gedoseerd, zullen de toegevoegde meststoffen weinig effect hebben op de normale voeding. Het is dan ook belangrijk de normale voedingsstoffen toe te dienen. Hou de opname in het begin in de gaten, door Pentakeep zal de opname verbeteren waardoor er aangepast zou kunnen worden.

Pentakeep kan als bladbemesting of via de voedingsoplossing worden toegediend.

5-Aminolevulinezuur (ALA)

5-Aminolevuline zuur (5-ALA) is een molecuul die van nature in planten voorkomen. 5-ALA is de basis van leven bij zowel mens, dier en plant. De stof wordt door de plant zelf aangemaakt, maar de aanmaak wordt beperkt door de snelheid van de stofwisseling, Wanneer Pentakeep aan de plant wordt toegevoegd wordt de stofwisseling versnelt. Hierdoor zal de omzetting van de enkelvoudige naar de meervoudige suikers, in de bladgroenkorrels en mitochondriën, continu plaatsvinden en is er geen oponthoud in de plant, wat normaal de nodige energie kost.

Voor planten is 5-Aminolevuline zuur essentieel voor de vorming van bladgroen. Daarnaast maakt de plant meer suikers aan en vergroot het de opnamesnelheid van meststoffen. ’s Nachts verbrand de plant minder suikers en zouten in de bodem dringen minder snel toe.

Kortom; de stresstolerantie neemt toe.

De plant is beter bestand tegen extreme omstandigheden als temperatuurschommelingen en een lager lichtniveau.

De plant zal tevens energieker worden. De plant kan meer aan dan een onbehandelde plant en is makkelijker te sturen naar het gewenste resultaat. Bovendien is de plant minder vatbaar voor ziektes.

5-Aminolevuline zuur wordt naast Pentakeep voor de agrarische sector ook toegepast in de medische sector. Hier wordt het onder andere gebruikt bij de behandeling van huidkanker, bevordert het de haargroei en werkt het tegen bloedarmoede. Er lopen nog steeds diverse testen om het bij meer ziektes toe te kunnen passen.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

U streeft naar maximale opbrengst en optimale kwaliteit van uw gewas en planten. Daarbij maakt u het liefst zo min mogelijk gebruik van chemische middelen. Pentagrow helpt u hierbij. Wilt u weten hoe? U kunt ons bereiken via 0182 – 76 91 17 of stuur ons een bericht.

HEEFT U EEN VRAAG?

Heeft u vragen over de producten van Pentagrow of over de resultaten en doseringen van Pentakeep? Bij de FAQ vindt u vragen zoals: Op welk termijn zijn de resultaten te verwachten?

Bekijk de veelgestelde vragen

HET TEAM

Het team van Pentagrow bestaat uit negen specialisten in ieder zijn vakgebied. Graag willen wij onszelf even voorstellen. Wij houden het graag persoonlijk. Prettig kennis te maken!

Bekijk het team

SITEMAP

  • Home
  • Producten
  • Toepassing
  • Resultaten
  • Dosering
  • Team
  • FAQ
  • Nieuws
  • Contact

PENTAGROW

0182 – 76 91 17
info@pentakeep.nl

Adres
Coenecoop 142 A
2741 PE Waddinxveen
The Netherlands

Algemene voorwaarden